Iskoristi zimu, doživi Italiju!

Ove zime pokreni lavinu iskustva i prijavi se za neku od velikog broja Global Volunteer praksi koje se nalaze u AIESEC sistemu. Iskoristi priliku da provedeš od 6 do 8 nedelja u Italiji na EduChange projektu koji se sprovodi u preko od 10 gradova širom Italije.  Svi zaintersovani mogu se prijaviti do 20.novembra , a više informacija o samom programu i uslovima prijaviljivanja mogu se naći na Facebook stranici AIESEC Srbija ili na aiesec.org.rs.

Global Volunteer je program volonterskih praksi u inostranstvu koji traje od 6 do 8 nedelja i namenjen je svim mladim ljudima od 18 do 30 godina koji žele da rade na svom ličnom usavršavanju, upoznavanju novih kultura i direktnom rešavanju nekog od ciljeva Ujedinjenih nacija.

AIESEC je globalna platforma koja omogućava mladim ljudima da istraže i razviju svoj liderski potencijal. Mi smo apolitična, nezavisna i neprofitna organizacija vođena od strane studenata i mladih diplomaca institucija visokog obrazovanja. Naši članovi zainteresovani su i bave se globalnim problemima, liderstvom i upravljanjem. AIESEC ne vrši bilo kakvu vrstu diskriminacije na osnovu etničke pripadnosti, pola, seksualne orijentacije, religije ili nacionalnosti.

bit.do/doziviitaliju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *